Carina´s Blogg

Alla inlägg den 25 januari 2012

Av Carina - 25 januari 2012 20:45

Har hunnit med riktigt mycket efter jobbet i dag vilket känns rätt skönt.Är en väldigt effektiv kvinna måste jag säga,utan att skryta   Skulle aldrig kunna bara ligga på soffan och slöa.


Tvättat två maskiner med tvätt,bytt rent i sängarna,bakat sockerkaka,lagat middag,promenad med hundarna och en massa fix här hemma.


Måste säga att det kändes riktigt konstigt att stoppa in en silikon form i ugnen.Tycker inte att plast/silikon och värme passar i hop,men det fungerade riktigt bra.

 

Denna form är det ända i silikonväg som jag äger.Allt annat är äkta vara hos mig   


Åker förbi det varje dag då jag åker till och från jobbet.Kunde inte låta bli att stanna där i dag,växthuset i Tungelsta,för att köpa mig lite tulpaner till köksbordet,tycker det är så fint med blommor

   


I vår familj äter vi alltid klockan 17 sa vi då barnen var små och då vi bodde i Skogås.Detta stämmer inte längre.Nu blir det middag vid 18-19 tiden.

Kent och Gabriella var till Ikea för att köpa hyllor till hennes rum.Jag höll mig hemma för att laga middag som i dag blev Bouillabaisse med apelsinaioli och örtkrutonger.

  Förta gången som jag tillagat denna rätt och även gjort egen aioli,väldigt gott blev det.

Jag älskar att laga mat och speciellt nya rätter.


Har frysit mig igenom denna dag,kallt i huset då jag vaknade och kallt på jobbet och ute ska vi inte prata om.

Du är en riktig frösslort, det sa min mormor alltid till mig då jag var liten,och tyvärr så fryser jag även i vuxen ålder.

Att gå omkrign och frysa hela dagarna är rätt jobbigt.Har åter igen klagat i dag om dessa +18 grader och i morgon kommer Huge igen för att se över detta.Om jag möter den mannen från Huge ska jag ta och be honom skicka över den firman som ansvarar för värmen och ventilationen på vår skola.Jag vet nämligen vem det är och jag ska minsann se till att han rattar upp värmen igen åt oss   


Ha en fin kväll

Kram

Carina

Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Ovido - Quiz & Flashcards