Carina´s Blogg

Alla inlägg den 13 augusti 2013

Av Carina - 13 augusti 2013 21:00

Även i morse gick jag upp en timme tidigare än vad jag behövde för att gå min runda.Skönt att röra på sig och jag hoppas att det snart ger lite resultat.Läste en notis på Aftonbladet om en kvinna som gick bort en massa kg på sex veckor,genom att gå.Exakt hur långt eller hur ofta hon gick kunde jag inte läsa då jag ej är plus kund.

Men jag har ju gått 3-5 gånger i veckan nu fem veckor så nästa vecka kanske vågen är snäll i mot mig   

Väger mig bara på måndagar,annars blir jag besviken varje morgon,det räcker att bli det en gång i veckan.

  

När jag lämnade Skogås var himlen svart,det mullrade och regnet hängde tungt i luften.Men då jag kom hem till oss så sken solen så fint ,vi kunde sitta ute även i kväll och äta middag.Kommer att sakna dessa middagar då vi inte längre kan sitta på altanen.

  

Får jag lov att bjuda på en fantastiskt god, enkel och snabblagad rätt med härlig smak av medelhavet ? Krämig salsiccia med basilika svänger du ihop på under 30 minuter och tack vare syran från vinet känns denna pastarätt både fräsch och lyxig! Receptet hittar du här >>>


Vi får alltid ett brev från skolan innan vi börjar nytt  läsår. Det vi visste innan vi gick på ledighet var att vi denna vecka ska i väg på Kick Off.Platsen var inte fastställd,men i brevet vi fick stod det Grand Hotel Saltsjöbaden.

Det är med övernattning och vi fick inte boka upp oss med någon kompis.

Nej skol ledningen skulle tillsammans med hotellet boka in oss med någon på skolan som vi inte känner.Syftet med detta var att lära känna någon ny på skolan.

Vilket jag tycker känns märkligt,att dela rum med någon okänd person är inte vad jag vill eller känner för.

Att sova tillsammans med någon är ju ändå rätt intimt,om ni förstår vad jag menar.Vi är drygt 130 anställda på skolan och jag kan inte ens namnen på hälften.

Det hade bokats upp några enskilda rum och hade man särskilda önskemål så fick man mejla skol ledningen och berätta det.

Vilket jag gjorde.

Jag ser inget syfte att dela hotel rum med någon jag inte känner,och social är jag i vaket tillstånd,inte då jag ska sova.Så får jag inget eget rum så åker jag hem.

Fick ett svar att- vi ser gärna att du stannar kvar,du får eget rum.

Tack för det   Men hur tänker chefer som kommer på något dyligt.Vi är många som fått ont i magen av detta brev med just orsaken av övernattningen.


Att oroa sig är som att gunga i engungstol.

Det ger dig någonting att göra,men det leder dig ingenvart.



Kram

Carina

Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Ovido - Quiz & Flashcards