Carina´s Blogg

Alla inlägg den 11 april 2011

Av Carina - 11 april 2011 19:15

Har en konstig irriterande känsla inombords.Kan inte sätta finger på vad det är, men jobbigt är det i alla fall.

Som tur är får jag några timmar själv hemma nu i kväll,det behöver jag.


Morgondagen på jobbet började med besök hos konsulten.Han påminde om en "Stekare" samtalet gick bra och jag tror han förstod mig.Nu hoppas jag att alla säger sitt och att slutsattsen blir det jag och många andra vill ...Mer än så kan jag inte säga.

Tröjorna som jag beställde i förra veckan har nu kommit och jag har delat ut dem till respektive klass.Vi kommer att synas bra på ungdomsspelen,tröjan är orange.

Vi hade ett besök av en eventuellt ny elev,som hade personal och föräldrar med sig. Det värsta jag vet är när vuxna pratar över huvudet på eleverna,vilket denna personal gjorde.Detta är resketlös,fy skäms på dig   


Var väldigt tveksam till om jag skulle cykla i morse eller inte? Men det blev till slut cykel.Men fy så den låter....Fick nästan tinitus.Har nu smörjt in den ordentligt så nu kan jag cykla gnisselfritt i fortsättningen.


Fick min första tidningen av Hus & Hem i dag,där i fanns en påse blomfrön "Rosenskära" dessa frön har nu hamnat i en blomkruka och jag hoppas på rikligt med blommor till sommaren.


I bland kan jag inte vara tyst.En man ville köpa taxvalp av mig,men kunde inte vänta till leverans i slutet av juni.Träffade denna man för förta gången i lördags och han sa då lite kaxigt-ja du vet jag vill ju släppa valpen till midsommar och börja jaga in den.

Själv tycker jag att man jagar in en tax tidigast vid 10 månader ålder,helst ska man vänta till 1 års ålder.Denna valp han nu köpt är väl runt fyra månader vid midsommar.Då sa jag till honom.Jag är så glad att jag inte sålde någon valp till dig,han bara gapade och skrattade över mitt raka svar.

Denna man kanske är jätte bra hundvän men jag tycker inte att man börjar jaga med en hund  så tidigt.Risken är då stor att dom blir jakt idioter.

Man får den hund man förtjänar.


Nu blir det soffan och jag är i kväll kung över fjärrkontrollen,vilket inte är så ofta.


Kram

Carina



Livet är för kort för att slarvas bort. Älska de människor som behandlar dig väl. Glöm, välj bort de som inte gör det. Tro på att det finns en orsak till allt som sker. Om du får en chans till, så grip tag i den med båda händerna. Om det ändrar ditt liv, så låt det ske! Ingen har sagt att livet ska vara lätt!


Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Ovido - Quiz & Flashcards