Carina´s Blogg

Alla inlägg den 28 april 2011

Av Carina - 28 april 2011 19:30

För några veckor sedan träffade jag en konsult.Han var inkopplad för att reda ut ett och annat hos oss i vårat arbetslag på särskolan.Jag sa exakt vad jag tyckte och tänkte och jag tror han förstod mitt missnöje.Alla fick vi varsina 45 minuters egen samtalstid med honom.Och jag vet att mycket kom fram.

I dag hade våra elever studie dag.Vi personal tillsammans med konsult och rektorerna på skolan skulle träffas ute på Balinsgholm.

8:30-17:00 en lång dag och det var med en olust känsla vi alla mer elle mindre åkte dit.

Solen sken fåglarna kvittrade och en och annan blomma blomstrade.Det var så vackert att få komma till just Balingsholm i dag,men svårt att ta tills dig detta vackra då jag visste vad dagen hade att erbjuda   

Vi delades in i fyra olika grupper och fick diskutions frågor att ta upp utifrån ett samtal vi fått avlyssnat.Strax innan lunch får vi veta att en med arbetare lämnar oss här och nu.Det var en sådan lättnads känsla som for igenom min kropp att jag nästan höll på att säga Yes   och börja dansa.Men jag behärskade mig.

Några sa hej då och önskade lycka till.Jag valde att inte göra det.Kan inte säga något jag inte menar.

Tar upp min mobil för att kolla om jag fått sms.Tobias hade skickat ett där det stod följande " Du ska bli farmor ! " Högt säger jag då - Men va fan håller han på med.Inget fast förhållande och inte mogen att bli pappa.Så mitt svar på detta sms blev "Du skojar ? " tusen tankar och funderingar for i mitt huvud???

Vem är tjejen ? hur ska detta gå? Carina 42 år och farmor ?

FAN det finns ju kondomer !!!!

Fick ett svar ja stod det.Ringde då upp honom och frågade om det var sant sa han. Nej mamma jag skojade du ska inte bli farmor jag ville bara kolla hur du reagerade.Vilket dåligt skämt.Sådana skämt kan jag gott och väl klara mig utan.

Det var sedan dags att äta lunch-lammgryta.Nej det var inte gott.Åt endast sallad, lamm är definitivt inget för mig.Dom är söta att titta på men inte att äta.

Efter lunch så forsatte vi och det blev mycket känslosamt,men bra att lyfta på locket och beröra så att alla fick höra.Jag tror nu att detta kommer att bli riktigt bra då den berörda pesonen lämnat vårt "tåg" som vi alla vill köra vidare med.

Nog om detta.

  

I går skrev jag ett inlägg i bloggen att jag måste bli av med några kg och mina kärlekshandtag.Daniel svara på FB att han gillar kärlekshandtag,men nu är det ju inte Daniel som är mannen i mitt liv.Men det var ett gulligt svar,tack för det.

Fick även ett FB meddelande i min inkorg.Där det stod följande-

Snälla Carina!
Nu när du äntligen har blivit superfin i kroppen, ska du väll inte börja igen! Du är så himla fin nu och du har INGEN MAGE ATT TALA OM.Titta på allt folk runt om dig. Men titta inte på modedockorna. Jag blir orolig över dig. Man kan få anorexia även som vuxen. Jag vill verkligen inte att du ska få det.

Kram från en mycket orolig vän, som älskar dig som du är.

 

Detta fick mig att tänka till.Jag har ju för några veckor sedan skrivit att jag ska börja tycka om min kropp,för den är ju inte så tokigt trotts allt efter tre barn och en ålder på 42.Nu har jag vad jag tror gått upp i vikt pga mina östrogen plåster som jag började med för fyra veckor sedan.I dag beslöt jag mig för att avsluta denna behandling och hoppas nu att jag går ner dessa 3 kg som jag gått upp.

Jag blir glad över din omtanke och ska noga tänka igen om mitt beslut innan jag börjar den 15/5 och om jag nu börjar med itrim igen.För jag fick ju som sagt en tankeställare.


Kram

Carina



Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Ovido - Quiz & Flashcards