Carina´s Blogg

Alla inlägg den 9 maj 2012

Av Carina - 9 maj 2012 21:30

Dålig uppdatering på din blogg.Skärpning

Ja så skrev Isabella till mig i dag.Har inte haft tid,eller lust att blogga där av dålig uppdatering.


Vad har Carina haft för sig då? I måndags var det jobb som vanligt,På kvällen satte Kent och jag väv på väggarna i valprummet.

I går tisdag var även det en vanlig arbetsdag.Sen på kvällen var jag i väg till skjutbanan i Haninge för att träffa tjejgruppen där.

HJK:s sportingbana.Jag avskyr att skjuta lerduvor,det går så förbaskat fort.Men måste öva på detta så det var motvilligt som jag satte mig i bilen för att åka dit.Väl på plats var det riktigt kul.50 hagelskott och en mycket tålmodig Hasse som gav instruktion till var och en.Efteråt samlades vi vid elden och grillade korv,samt pratade.

Här kommer lite bilder tagna av Lena Söderman.

  


   


 


 


  


   


 


  


   

Jag var rätt öm i axeln och är ömmare i dag.Fick faktiskt lite mer smak på detta med skytte,så nu ska jag ta tag i det och öva betydligt mer.


Vilken rolig dag vi hade i F-klassen.Det blev en utflyktsdag till Hågelbygård.Inget skönt väder,men oj så roligt vi hade.Mycket skratt och tokigheter bjöd denna dag på.Har så fantastiska arbetskamrater och underbara elever.


Bilen har vait på sina femtonhundra km service och jag slapp betala detta kalas.TACK Olle du är för rar   

Handlade lite på Icamaxi innan jag åkte hem för att laga köttfärspaj till middag.Åkte i väg en sväng för att handla målarfärg och hämta paket.Då jag handlade färgen träffade jag på en elev med sin pappa och denna elev blev så glad,fick en bamse kram och han hade svårt att slita sig.Ville bara stå kvar och prata.Så kul när dom känner igen en och blir så där glada.


Fick i kväll läsa på vår lokala taxklubbs hemsida att en valp från mig, Meija blev provets BÄSTA anlagshund och fick därmed inteckning i två vandringspriser.Blir så otroligt glad då det går bra för mina valpköpare   


Så Isabella,nu har mamma uppdaterat sin blogg.Och hur går det för dig och din blogg då   


Trevlig kväll alla vänner

Kram

Carina

Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Ovido - Quiz & Flashcards