Carina´s Blogg

Alla inlägg den 15 juli 2012

Av Carina - 15 juli 2012 19:45

Sjuttiomil senare...

Lämnade Ljunghem vid sju och första kiss stopet blev Södertälje   Jag är hopplös och min blåsa är inte att leka med. Men jag har ju opererat bort en bit av blåsan så jag får skylla på att den är lite för liten för mig.

Nästa kiss stop blev Örebro.Jag och ett busslass Japaner.Herre gud hur ska jag kunna hålla mig   KNIIIIIP och det gick bra.Men vet ni vad Japaner låser inte dörren då dom går på toa,men det gör jag,gärna med dubbla lås.

Då jag kom till Hova var det dags att besöka toa igen.Och tur var väl det...

Jösses vilka konstiga människor det finns.

Jag åkte helt ensam med Imra för att para henne i Mariestad.Brukar lura med mig Kent eller barnen.Men eftersom jag har valpar hemma fick Kent stanna hemma och barnen har fått nog av hundparningar.Så jag fick helt enkelt åka själv.

När jag började närma mig så fick jag en konstig magkänsla.Jag har ju inte den blekaste aning om vad det är för människa jag ska träffa.Tänk om det är en galning???

Vid 11 tiden rullade jag in på gårdsplanen där en man stod med två små pojkar.Phu han har barn i alla fall,tur då finns det nog en fru i huset med. Vi hälsade på varandra.Jag tog ut Imra från bilen,han gick in för att hämta sin kamera för att fota Imra.Sen gick han in med kameran och sönerna.Med sig ut hade han taxen Kalle.En stilig och mycket trevlig kille.Men Imra var inte lika klad över honom.Vad då lukta mig i rumpan,lägg av...tyckte Imra.

Jag fick sätta mig på knä och tala henne till rätta och hon lugnade ner sig betydligt.Då kom regnet.

Är tanken att vi ska vara ute eller kan vi gå in frågade jag.Vi  är ute fick jag till svar.

Men det regnar ju. och då svarade han mig,det ska inte regna

Shit vilket pucko,men nu regnar det och jag har inga regnkläder.Någon minut senare satt dom i hop.I drygt 20 minuter höll parningen på.Jag betalade för mig,vi skrev papper och han sa hejdå.

Inte ens kaffe fick jag och har åkt 31,5 mil.Snål jävel måste jag säga.

Började att rulla hemåt men beslöt mig för att stanna och äta efter vägen.Det blev stop i Hova.En grillad med bröd, kissa och tanka bilen.Då jag tankar min bil ringer Yvette mig.

Hej Carina vart är du ? Hova svarar jag.

Men kom hit på fika säger hon. Och vet ni då jag stannade vid Hova på dit resan tänkte jag,vart ifrån känner jag igen detta Hova? Jo det är ju där Yvette har sit landställe.

Självklart ville jag träffa min barndomsvän från Vårby Gård som dessutom har två taxar.Hon guidade mig hem till henne och det var med ett gott skratt och en varm kram vi åteförenades igen.Shit så kul det var   

 Yvette hade även sin mamma där och även hon hade två taxar,så det blev mycket taxprat.

Tack snälla underbara Yvette som letade rätt på mitt mobilnummer och ringer mig och bjuder in mig på fika. Du gjorde verkligen min dag   

Tyvärr kunde jag inte stanna så länge eftersom jag hade en bit att åka.Lämnade Imra i Täby innan jag vände bilen och åkte hem.Var hemma strax efter 18.Rastade hundar och gav dem mat,stora som små.Sen var det dags för mig att äta lite.

Är rätt mör nu.Sov dåligt i natt och många timmar i bilen.Nu blir det soffan och TV för min del.


Kram

Carina

Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6
7
8
9 10 11 12
13
14 15
16
17
18 19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Ovido - Quiz & Flashcards