Carina´s Blogg

Alla inlägg den 23 augusti 2010

Av Carina - 23 augusti 2010 21:36

  

Ja så här blev min nya presentationsbild.Många Carina på en och samma bild

Av Carina - 23 augusti 2010 18:25

I bland undrar jag vad han fått detta i från ??Att jag vill ta jägar examen.

Jag har fått frågan flera gånger av flera olika personer. Men jag har sagt att någon gång kanske jag tar jägar examen.Bara för att jag föder upp jakthundar behöver det inte betyda att jag vill ta jägar examen.

Att gå som hundförare passar mig som handen i handsken.


Nu har Kent köpt två bössor till mig   Jag hatar vapen vill inte ens ha en slangbella i min hand.I dag kom han hem med ett kikarsikte.

På köksbordet låg tre böcker och väntade på mig

  

Sätt dig och plugga nu jag fixar maten säger Kent.Men sluta tjata jag är inte redo för detta med jägarexamen.Tvinga mig inte för då sparkar jag bakut   

Jag vet att han bara menar väl men hur gick detta till ? Jag kanske ska ta jägar examen någon gång och nu sitter jag här med hela kittet   

ALLA vet att Carina Andersson ska ta jägarexamen   för det informerar han alla om? Hade tänkt göra detta i smyg den dag då jag var redo.


Snart står det säkert på Aftonblandets första sida-Carina Andersson tar jägarexamen men misslyckas då hon skjuter upp samt på teori provet.

Vilken LOSER!!!

 

Jag beklagade mig för Tomas i våras,han har en valp från F-kullen. Det jag sa till honom var att sedan Kent skaffade Jasný får taxarna knappt jaga. Tomas fru är med i jaktlaget men vill aldrig vara med och jaga.Snäll som han är så erbjöd Tomas mig en plats i jaktlaget.Dels för att frun ska komma med ut i skogen och dom får då mer tid tillsammans,sen ville han nog vara snäll mot mig och mina taxar.Så jag ska endast gå som hundförare och dom andra får skjuta bäst dom vill.Nu känns allt helt plötsligt så fel.Det får nog bli pudeluppfödning i framtiden.


Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Ovido - Quiz & Flashcards