Carina´s Blogg

Direktlänk till inlägg 28 april 2011

Du ska bli farmor !

Av Carina - 28 april 2011 19:30

För några veckor sedan träffade jag en konsult.Han var inkopplad för att reda ut ett och annat hos oss i vårat arbetslag på särskolan.Jag sa exakt vad jag tyckte och tänkte och jag tror han förstod mitt missnöje.Alla fick vi varsina 45 minuters egen samtalstid med honom.Och jag vet att mycket kom fram.

I dag hade våra elever studie dag.Vi personal tillsammans med konsult och rektorerna på skolan skulle träffas ute på Balinsgholm.

8:30-17:00 en lång dag och det var med en olust känsla vi alla mer elle mindre åkte dit.

Solen sken fåglarna kvittrade och en och annan blomma blomstrade.Det var så vackert att få komma till just Balingsholm i dag,men svårt att ta tills dig detta vackra då jag visste vad dagen hade att erbjuda   

Vi delades in i fyra olika grupper och fick diskutions frågor att ta upp utifrån ett samtal vi fått avlyssnat.Strax innan lunch får vi veta att en med arbetare lämnar oss här och nu.Det var en sådan lättnads känsla som for igenom min kropp att jag nästan höll på att säga Yes   och börja dansa.Men jag behärskade mig.

Några sa hej då och önskade lycka till.Jag valde att inte göra det.Kan inte säga något jag inte menar.

Tar upp min mobil för att kolla om jag fått sms.Tobias hade skickat ett där det stod följande " Du ska bli farmor ! " Högt säger jag då - Men va fan håller han på med.Inget fast förhållande och inte mogen att bli pappa.Så mitt svar på detta sms blev "Du skojar ? " tusen tankar och funderingar for i mitt huvud???

Vem är tjejen ? hur ska detta gå? Carina 42 år och farmor ?

FAN det finns ju kondomer !!!!

Fick ett svar ja stod det.Ringde då upp honom och frågade om det var sant sa han. Nej mamma jag skojade du ska inte bli farmor jag ville bara kolla hur du reagerade.Vilket dåligt skämt.Sådana skämt kan jag gott och väl klara mig utan.

Det var sedan dags att äta lunch-lammgryta.Nej det var inte gott.Åt endast sallad, lamm är definitivt inget för mig.Dom är söta att titta på men inte att äta.

Efter lunch så forsatte vi och det blev mycket känslosamt,men bra att lyfta på locket och beröra så att alla fick höra.Jag tror nu att detta kommer att bli riktigt bra då den berörda pesonen lämnat vårt "tåg" som vi alla vill köra vidare med.

Nog om detta.

  

I går skrev jag ett inlägg i bloggen att jag måste bli av med några kg och mina kärlekshandtag.Daniel svara på FB att han gillar kärlekshandtag,men nu är det ju inte Daniel som är mannen i mitt liv.Men det var ett gulligt svar,tack för det.

Fick även ett FB meddelande i min inkorg.Där det stod följande-

Snälla Carina!
Nu när du äntligen har blivit superfin i kroppen, ska du väll inte börja igen! Du är så himla fin nu och du har INGEN MAGE ATT TALA OM.Titta på allt folk runt om dig. Men titta inte på modedockorna. Jag blir orolig över dig. Man kan få anorexia även som vuxen. Jag vill verkligen inte att du ska få det.

Kram från en mycket orolig vän, som älskar dig som du är.

 

Detta fick mig att tänka till.Jag har ju för några veckor sedan skrivit att jag ska börja tycka om min kropp,för den är ju inte så tokigt trotts allt efter tre barn och en ålder på 42.Nu har jag vad jag tror gått upp i vikt pga mina östrogen plåster som jag började med för fyra veckor sedan.I dag beslöt jag mig för att avsluta denna behandling och hoppas nu att jag går ner dessa 3 kg som jag gått upp.

Jag blir glad över din omtanke och ska noga tänka igen om mitt beslut innan jag börjar den 15/5 och om jag nu börjar med itrim igen.För jag fick ju som sagt en tankeställare.


Kram

Carina



 
 
Marie-Louise

Marie-Louise

28 april 2011 22:10

Det är bra med vänner som kan få en på andra/bättre tankar. Var rädd om dig. Kram

http://madredetres.blogg.se

Carina

29 april 2011 19:10

Ja visst är det bra Marie-Louise med vänner.
Uppskattar verkligen när dom bryr sig :-)
Sköt om dig.Kram

 
Ingen bild

Mari

29 april 2011 04:58

Jag tycker verkligen att du ska tänka till! Och ibland får jag lite känslan av att du tränar för att du känner att du måste och inte för att du vill? Kom ihåg att träning ska vara roligt och inget tvång man egentligen inte orkar med. Och du är nästan löjligt snygg, smal och fräsch efter att ha fött tre barn och är 42 år.

Träna för att du vill och tycker att det är kul och unna dig av livets goda ibland också, det får inte bli något maniskt tvångsbeteende till sist! Är det verkligen värt att dricka saker som jag kan tänka mig verkligen inte smakar gott när det finns så mycket annat underbart här i livet man kan fokusera på! :) Kram på dig vännen!

Carina

29 april 2011 19:08

Tack för ditt inlägg Mari.
Jag tränar dels för att det är roligt och mycket för att inte bli tjock.En blandning av sött och salt.
Blir glad för dina fina komplimanger.
Du verkar vara en klok kvinna-Mari.

Kram till dig :-)

 
Annci

Annci

29 april 2011 13:57

Hej vännen min!

Fööööörlåååt att jag inte hört av mig på länge. Tog några datorfria dagar förra helgen och sen har jag haft upplärning på jobbet i tre dagar.

Ser att ni lyckades med ert uppdrag, att bli kvitt "människan". Hurra för det!!!

Ser åxå att du har en son med aningen dålig humor... hade inte heller uppskattat det skämtet. Allvarliga saker ju.

Jag är f.ö inte heller så mycket för lamm. Som färs går det, men som kött känner jag nja.

Nu ska jag snart träffa en leverantör för att förhoppningsvis lösa en massa problem.

Ha en trevlig helg och var rädd om dig!

STOR STOR KRAM!!

http://www.hultstrom.nu

Carina

29 april 2011 19:06

Hej Annci !
Du behöver inte be om ursäkt.Klart att även du behöver datorfria dagar.

Ja helt otroligt att hon gav upp denna borderline kvinna.

Dålig humor,ja absolut har han det :-(

Önskar dig en underbar helg.

Bamse kramar tillbaks.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina - 16 april 2020 07:00

Det är så overkligt, konstigt och skrämmande med covid-19.Jag har nog inte riktigt förstått allvaret i det. Man får höra om det på radion,tv och bland sociala medier.Det har på någotvis varit så overkligt, tills i går då vi fick det tragiska besked...

Av Carina - 27 mars 2020 06:30

Det var en månad sedan jag skrev sist och mycket har hänt i världen sedan dess. Jag försöker att inte tänka så mycket på covid-19.Visst är det fruktansvärt för dom som blir drabbade,men jag kan inte sluta leva eller stänga mig inne.   Vårt gymn...

Av Carina - 26 februari 2020 14:30

Gör mer av det du älskar att göra. Det som får dig att må bra. Livet är för kort för något annat. Att medvetet boka tid med sig själv för att må bra och njuta är en viktig del i att varauthållig. Att gilla vad man tar sig för, skapar en go känsla i...

Av Carina - 16 februari 2020 14:00

Träna hjärtat    Ditt hjärta är din kropps viktigaste muskel och med regelbunden motion får du ett starkare hjärta. Om du tränar och rör på dig dagligen halverar du risken att drabbas av hjärt- och kärlsjukdom jämfört med om du har en stillasittand...

Av Carina - 12 februari 2020 15:30


Igår började Weight Trainer PRO, bokade in mig på första grupp passet kl 18:00. Fem stationer hade vi och man var 40 sekunder på varje station sedan bytte man.Vi körde fyra varv och alla gjorde efter sina förutsättningar.Riktigt tufft men roligt.Vi h...

Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Ovido - Quiz & Flashcards