Carina´s Blogg

Direktlänk till inlägg 29 juli 2012

Dagar som gått...

Av Carina - 29 juli 2012 17:45

Dagarna bara går och går och jag har inte riktigt haft tid att sitta vid datorn.Ovanligt för att vara jag.

Men här kommer nu en kort sammanfattning av vad jag gjort.


Torsdag-Fredag

Kryssningen med Camilla och Sara blev grymt rolig.Det var länge sedan jag dansade så mycket.Båten var fullsatt så det var folk över allt.

Kom i säng strax innan tre men då tyckte inte Sara att det var dags att sova.Hon kom två timmar efter oss.Skit glad och ville berätta allt hon varit med om   Jag var inte fullt så road att lyssna kan jag säga.

Vid åtta gick vi upp och åt frukost,så det blev inte många timmars sömn.Men vem har sagt att man ska sova bort en kryssning?

Handlade lite på taxfree  och sedan intog Camilla och jag en varsin stol i solen.Ja Sara hon sov hela dagen.

Var riktigt mysigt att sitta där och bara njuta.Bredvid mig satt en man och vi började prata jakt och hundar.Det visade sig att han hade funderingar på att köpa taxvalp.Så han fick mitt nummer.


Vid 13.45var  vi tillbaks till Stockholm.Då kom Kent och hämtade mig.Hem för att duscha och byta kläder och sedan till Eva och Anders i Sköndal.Detta är tredje sommaren som vi träffar Anna-Lisa och Tomas från Boden.Tomas är Evas lillebror och Anna-Lisa hans sambo.

Eva hade gjort en grymt god middag och Anders stod för efterätten och drinkarna.Vilket härligt team dom är.Super gott och fantastiskt trevligt.Skrattade så att tårarna rann i full ström ner för kinderna.

Tack snälla ni för en supertrevlig kväll   

 


Var rätt trött då vi kom hem.Kent körde så det var jag som fick festa.Jag erbjöd mig att köra men Kent sa NEJ.

Ok skyll dig själv då.


Lördag

Skönt att få vakna upp i sin egen säng och att få sova lite längre.Åkte till Ica Maxi och handlade.Sen blev det en sväng till Södertälje centrum. Jag hade aldrig varit där tidigare.

Åt en underbart god ceasarsallad

 

När vi varit hemma en stund ringde Isabella.Hon och Richard ville komma förbi och ha en helkväll med oss. Och självklart var dom välkomna.


Vi gick ner och fiskade.Eller dom fiskade jag satte deg på kroken åt Isabella samt fotade.

Isabella var grym på att få fisk.Dock väldigt små,men ändå fisk.Det är ju inte storleken som räknas eller hur   

 


Innan dom kom var jag ute och plocka hallon som vi sedan mixade och gjorde drinkar av.Så smaskigt.Vi satt ute till halv tolv,sedan sa vi god natt.

 


Söndag

Har stått i köket på förmiddagen.Gillar ju att testa lite nya recept och vi skulle grilla rådjurssadel och till detta gjorde jag egen potatissallad,Barbeccuesås och en Salsa fresca.Så gott, och både Isabella och Richard sa,det var länge sedan jag åt så här god mat.Tack för det   Hade även bakat en Blåbärscheesecake.MUMS   

 


Richard hjälpte oss att klippa gräset.Bra när man kan hjälpas åt.

 

Kent har borrat och monterat belysning i altanen

 

Isabella har bara varit söt.

Jätte mysigt att ha er här -  Isabella och Richard,som jag inte träffat på två månader,fy skäms Richard,hoppas vi ses snart igen.

   

Nu är jag alldeles ensam hemma.

Kent är på fotboll.Gabriella jobbar och ska till kompis.

Jag undrar vad jag ska hitta på då? eller om jag bara ska vara,lägga mig och läsa eller göra lite nytta.

Vi får se vad det blir.


Kram

Carina

 



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina - 16 april 2020 07:00

Det är så overkligt, konstigt och skrämmande med covid-19.Jag har nog inte riktigt förstått allvaret i det. Man får höra om det på radion,tv och bland sociala medier.Det har på någotvis varit så overkligt, tills i går då vi fick det tragiska besked...

Av Carina - 27 mars 2020 06:30

Det var en månad sedan jag skrev sist och mycket har hänt i världen sedan dess. Jag försöker att inte tänka så mycket på covid-19.Visst är det fruktansvärt för dom som blir drabbade,men jag kan inte sluta leva eller stänga mig inne.   Vårt gymn...

Av Carina - 26 februari 2020 14:30

Gör mer av det du älskar att göra. Det som får dig att må bra. Livet är för kort för något annat. Att medvetet boka tid med sig själv för att må bra och njuta är en viktig del i att varauthållig. Att gilla vad man tar sig för, skapar en go känsla i...

Av Carina - 16 februari 2020 14:00

Träna hjärtat    Ditt hjärta är din kropps viktigaste muskel och med regelbunden motion får du ett starkare hjärta. Om du tränar och rör på dig dagligen halverar du risken att drabbas av hjärt- och kärlsjukdom jämfört med om du har en stillasittand...

Av Carina - 12 februari 2020 15:30


Igår började Weight Trainer PRO, bokade in mig på första grupp passet kl 18:00. Fem stationer hade vi och man var 40 sekunder på varje station sedan bytte man.Vi körde fyra varv och alla gjorde efter sina förutsättningar.Riktigt tufft men roligt.Vi h...

Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6
7
8
9 10 11 12
13
14 15
16
17
18 19
20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Ovido - Quiz & Flashcards