Carina´s Blogg

Alla inlägg den 5 februari 2014

Av Carina - 5 februari 2014 19:00

Blev så full i skratt härom kvällen då Gabriella och jag tittade på Familjen Annorlunda.Dom som har så ortoligt många barn.En av kvinnorna har en blogg och hennes man sa vem fan bryr sig om vad du har på din tallrik ?

Och nu är det han som är den drivande i hennes bloggande.

Här hemma kan mannen inte förstå vad jag pysslar med då jag bloggar och ständigt fotar min mat.Känner mig lite fånig ibland då det är så viktigt för mig att fota maten innan jag äter den,för vem fan bryr sig i vad jag har på min talltik egentligen ??? Svaret är ingen.

Men jag gör det ändå,dag efter dag ock kommer så att fortsätta.Har ju ett väldigt STORT matintresse och vill gärna dela med mig av det jag tycker är gott.

Vill man inte så behöver man inte läsa min blogg.


Jag är uppfostrad att hålla det man lovar.Har man bestämt en tid med någon och är sen så hör man av sig och meddelar detta.Kommer man inte alls är det ännu viktigare att höra av sig.Tyvärr har vi inte alla samma uppfattning om detta och det tycker jag är konstigt.

Hur skulle det kännas för DIG om VI bestämt träff och jag bara struntade i att komma,det dök upp något som var viktigare.Och vad kan då vara så viktigt att man inte ens lyckas få i väg ett SMS och meddela att man uteblir eller ett samtal.Hur ska man kunna lita på personen i fråga nästa gång ?



  

En smörstekt fisk är en läckerhet i all sin enkelhet. Med aubergine, tomater, oliver och rostad potatis blir det en skön och väldigt god kombination.Detta var fantastiskt gott och jag kan bara säga att ni måste laga detta.Receptet hittar du här >>>


Jag kan INTE vrida tiden tillbaka,så därförär det bättre att försöka blicka FRAMÅT



Kram

Carina


Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Ovido - Quiz & Flashcards