Carina´s Blogg

Direktlänk till inlägg 27 oktober 2016

Sysslolös

Av Carina - 27 oktober 2016 20:00

Sysslolös kommer jag nog aldrig att bli.

Förstår inte mig på mig själv,fullt upp varje dag och ändå hinner jag inte med något.Det går liksom inte i hop riktigt, men jag klagar inte.Som man bäddar får man ligga heter det ju.

I går onsdag åkte jag raka vägen hem för att hämta Rea som skulle trimmas hos Cindy i Södertälje.Lite ångest över att jag inte fått tid till träningen denna vecka löste jag med att träna medans Rea blev trimmad.

Därefter hann jag med att handla på Ica Maxi innan jag hämtade Rea.

  

Före och efter bild på Rea,nu ser hon ut som en tax igen.


Hade förmånen att komma ut på en långpromenad i går mitt på dagen med en elev när solen sken.Vilka vackra färger,skulle vilja plantera dessa vackra buskar och träd hemma hos oss.

      

Man blir verkligen glad av solen och alla vackra färger som naturel bjuder oss på.


I dag kom Isabella och Gabriella till mitt jobb.Vi skulle åka och hälsa på min mormor.

Det var en betydligt gladare mormor i dag.,vilket kändes riktigt skönt.

Jag hade med mig fikabröd som vi åt av.Passade även på att duscha mormor och byta kläder.Hon blev så glad och sa det var länge sedan jag blev så här ompysslad.Hon fick smörja in sig med en bodylotion som doftade riktigt gott.

Tänk att jag har lekt med dig och nu tar du hand om mig sa mormor.

När vi skulle gå och hon träffade personalen på avdelningen så var hon sa glad och nöjd,berättade att jag duschat henne och att hon du luktade gott.Hittade även en läppstift som jag målade mormors läppar med.Passade även på att klippa hennes naglar.

  

Det är så roligt att döttrarna vill följa med till mormor.Vi var där i två timmar,sedan var det dags för mormor att äta middag.

Varje gång som jag/vi besökt mormor så brukar jag skicka ett gruppsms till min så kallade mamma och min moster.Vill att dom ska veta att vi varit där,vad vi gjort och hur mormor faktiskt mår.

Tyvärr är detta inte ömsesidigt.Vi tänker så olika,jag får knappt något svar.Vilket jag påpekade i dagens sms - Vet ej om du läser mina sms eller raderar dem.Skrev om dagens besök,vad vi gjort och när jag ska besöka henne nästa gång.Skrev också att det vore trevligt om även dom informerade mig när dom varit där.För det händer att mormor sägenamn på personer som varit där,vissa lever och vissa har inte funnits på flera år och då kan man säga till exempel att Siv var här i går osv.Men jag kanske tänker fel...

För svaret jag fick från Siv var en ren och skär käftsmäll. Rut vet inte ens om du varit där med döttrarna.Och att det var personalen som ska sköta hennes hygien.

Jag kan lova er att hon fick ett svar som jag hoppas fick henne att sluta vara så fruktansvärt otrevlig och dryg imot mig i fortsättningen.Helt jävla sjukt att hon är min mamma - så kall och känslolös.


Jag släppte av tjejerna vid tåget i Farsta strand och åkte sedan raka vägen till Tumba för att träna.

Denna vecka får jag nog nöja mig med endast två träningstillfällen.Vilket är bättre än inga alls,amn får vara glad för det lilla.



Kram

Carina















































































































































 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Carina - 16 april 2020 07:00

Det är så overkligt, konstigt och skrämmande med covid-19.Jag har nog inte riktigt förstått allvaret i det. Man får höra om det på radion,tv och bland sociala medier.Det har på någotvis varit så overkligt, tills i går då vi fick det tragiska besked...

Av Carina - 27 mars 2020 06:30

Det var en månad sedan jag skrev sist och mycket har hänt i världen sedan dess. Jag försöker att inte tänka så mycket på covid-19.Visst är det fruktansvärt för dom som blir drabbade,men jag kan inte sluta leva eller stänga mig inne.   Vårt gymn...

Av Carina - 26 februari 2020 14:30

Gör mer av det du älskar att göra. Det som får dig att må bra. Livet är för kort för något annat. Att medvetet boka tid med sig själv för att må bra och njuta är en viktig del i att varauthållig. Att gilla vad man tar sig för, skapar en go känsla i...

Av Carina - 16 februari 2020 14:00

Träna hjärtat    Ditt hjärta är din kropps viktigaste muskel och med regelbunden motion får du ett starkare hjärta. Om du tränar och rör på dig dagligen halverar du risken att drabbas av hjärt- och kärlsjukdom jämfört med om du har en stillasittand...

Av Carina - 12 februari 2020 15:30


Igår började Weight Trainer PRO, bokade in mig på första grupp passet kl 18:00. Fem stationer hade vi och man var 40 sekunder på varje station sedan bytte man.Vi körde fyra varv och alla gjorde efter sina förutsättningar.Riktigt tufft men roligt.Vi h...

Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Skapa flashcards