Carina´s Blogg

Alla inlägg den 20 januari 2011

Av Carina - 20 januari 2011 19:15

Fryser,har gjort det hela dagen.   Det är så rå kallt ute plus att jag är fruktansvärt trött,helt slut är jag.Det är inte en lugn stund.Så i kväll struntar jag i min träning.Dels för att jag har så ont i min vänstra fot och höft,sen vill jag vara hemma och bara mysa i soffan.

I morgon kväll är det middag inne på Tulegatan 7 i Stockholm.Kommer även denna fredag att missa Lets Dance.Får väl gå vidare efter middagen och svänga mina lurviga ben på dågot dansställe   


  


I dag var vi på studiebesök med våra elever på Stigbergets Borgarrum på söders höjder är ett litet museum-en kultiverad miljö från 1800-taletd mitt,skapad av Anna Lindhagen (1870-1941).Fjällgatan 34 Öppet för allmänheten varje söndag 13:00-15:00


Kan man säga upp sig som mamma?

Ja bara för ett par, tre år så där?

Det känns som att jag skulle vilja göra det.Inte så att jag ångrar mig mina barn.Älskar dem över allt annat på denna jord.Men att vara  tonårsförälder är ingen enkel match.Känner mig som ensamstående mamma just nu eller rätt ofta om jag ska vara ärlig,för det är mig dom är på och tjatar sönder och samman. Isabella ville pierca tungan och jag tycker det är så äckligt och sa nej.Då hon fyllt 18 år piercade hon tungan och jag blev galen ,så jävla sur.Men hon var ju myndig så vad kan jag göra åt det ? Nada

Nu är det Gabriella som tjatar om att pierca sin navel och jag säger, 18 år är åldersgränsen och du får vänta tills dess.

Åhhh jag får aldrig göra någonting osv osv.

Nu skriver hon inlägg på min FB och fortsätter tjatet via chatten.

I soffan brevid mig sitter Kent,lyckligt ovetande om detta jävla tjat.


Hon vill sova hos hos sin pojkvän i veckorna och jag säger - NEJ du får sova där fredag-lördag.Inte i veckan då ni har skola.

Jag är alltså ständigt en dum och elak mamma.

Det hon redan glömt bort är, att jag köpt en ny klänning till henne som hon fått i dag.Jag har bokat en resa till Malta i en vecka i Juni,har du glömt det Gabriella?

Passar det inte finns det dom som aldrig varit utomlands som gärna skulle uppskatta den resa.Och klänningen den passar även mig,så det så.  


Pratade med en jobbarkompis i dag,hennes man och dotter är i England och dom har inte träffats sedan 9 januari.Hon har varit hemma i Sverige ensam med sonen.På lördag kommer dottern och mannen hem,men hon har haft det så lungt och skönt då dom varit borta så hon ser inte fram i mot att dom kommer hem. Jag tror nog att det är mycket nyttigt för ett förhållande att vara i från varandra ett tag.Tänk om Kent kunde ta med sig barnen/ungdomarna och resa bort en vecka,nä en månad skulle vara skönt   Men det skulle han aldrig göra här är det jag som står för underhållningen av barnen/ungdomarna.

Fan vad jag är bra och ändå får jag bara skit från dem så fort jag inte gör som dom vill.Nej tjata på er pappa i stället och INTE på mig.


I måndags pratade jag med några grabbar på jobbet om att springa blodomloppet i juni.Vi kom fram till att så fort snön smält undan i spåren ska vi börja springa i Ågesta på onsdagar efter jobbet.(Om nu min fot och höft tillåter detta? )

Samma killgäng och jag träffades i tisdags och då planerade vi att festa tillsammans.Men dessa män visste inte om dom fick för sina fruar   

Blev så full i skratt då en sa i dag - Yes Carina jag fick för frun. Så i morgon ska vi maila ut en förfrågan till alla jobbarkompisar och höra om dom är med på en kväll med trevlig samvaro.

Jag har inte frågat Kent om jag får,jag kommer att berätta att jag ska  


Nu ska jag lägga mig ner i soffan och bara njuta av att inte göra någonting

  


Kram

Carina 

Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18
19
20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Ovido - Quiz & Flashcards