Carina´s Blogg

Alla inlägg den 25 januari 2011

Av Carina - 25 januari 2011 21:57

Gud som haver barnen kär se till mig som liten är........

Ja så löd min nattbön i går kväll.Kent undra vad jag pysslade med som knäppte händerna och började be.Jag försöker med allt för att få en god sömn.Är inte troende för fem öre,men man måste ju testa om det fungerar.Sov bättre i natt men det var inte 100% nattsömn.I kväll blir det ingen nattbön,jag hoppas att han kommer till mig i natt,sätter sig på min kudde och strör sömn i mina ögon - John blund du är varmt välkommen till mig,du är så efterlängtar.


Det blev träning och det var så underbart skönt att få röra på sig.


Men nu säger jag god natt till er alla

Kram

Carina

  

Av Carina - 25 januari 2011 19:15

Ge mig allt jag saknar och du tar ifrån mig allt vad jag har.


Det känns så konstigt,tomt,förvirrande.Kan inte riktigt sätta ord på hur jag mår just nu.Sover dåligt (lite bättre i natt ), funderar på både små och stora ting.

Det är både privata saker och jobbet.Skulle vilja plocka bort allt i mitt huvud och sortera in det i rätt fack.Men det bästa vore att inte bry sig.Sköta sig själv och skita i andra.Men så fungerar inte jag.Har ett stort hjärta och vill att alla omkring mig ska ha det bra.


Det var en betydligt lugnare dag på jobbet i dag.Men för den saken skull har jag inte haft dö stunder,utan det har gått i ett hela tiden och dagarna tar snabbt slut.

Hade tänkt träna i kväll,men nu blev jag ensam hemma,vilket inte sker alltför ofta så nu vet i tusan om jag ska träna   Men det är ingen träning på söndag, då det är andra aktiviteter i den hallen,så jag borde ju träna i kväll.

Jag måste bestämma mig inom 30 minuter = beslutsångest.

Har i alla fall gått till jobbet både i går och i dag, så jag har i alla fall rört lite på mig.


Det blir nog inget Bjursås på lördag pga att min vän Camilla inte mår så bra. Stackars lilla Camilla,hoppas snart att du piggar på dig.



Störst av allt är KÄRLEKEN

Kram

Carina

Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18
19
20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Ovido - Quiz & Flashcards