Carina´s Blogg

Alla inlägg den 27 januari 2011

Av Carina - 27 januari 2011 22:00

Då var vi helt plötsligt fyra i familjen igen.Tobias flyttade en gång tidigare november 2009 - juni 2010.Men denna gång tror jag och hoppas jag för Tobias skull att han ej ska behöva flytta hem igen.Nu har han ett första hands kontrakt på en etta.Vi lyckades få in allt i min och Kents bil.Tack Eva och Tomas för era erbjudande av bil   Det var en mycket skitig lägenhet och det kliade i mina fingrar.Var bara tvunden att spraya och torka om och om igen i köket.Upp med porslin i skåpet.När sängen var i hop monterad bäddade jag åt Tobias   Ja visst är jag en curling mamma.

Nu är han där ensam i sin lägenhet med frysen full av mat,kylen är halvfylld.Det kommer att gå så bra.På söndag kommer flickvännen dit för att bo där i en vecka.Jag måste också dit en sväng på söndag för att lämna lite saker som han glömt.

När jag kom hem hittade jag inte mina hemma nycklar.Dom låg kvar i Tobias ficka.Som tur är ska han träffa sin syster i morgon kväll så då får jag tillbaks dem.


Gabriella stod innanför dörren med hårfärg i högsta hugg,färga håret på mig mamma.Jag berättade för henne vad jag gjorde då jag var liten på Ica affären i Vårby Gård.Jag bytte innehållet på färgen, den blonda och svarta.Så den som tog den blonda förpackningen och trodde dom färgade håret blont blev i stället svarthåriga och så tvärt om med dom som skulle färga till svar blev blonda.  

Så detta är en av anledningarna till att jag inte köper färg i butiken utan går hellre till frissan


Jag fick ett så fantastiskt fint ljus av Isabella i kväll 


Kram

Carina 

Av Carina - 27 januari 2011 16:04

Var till sabbatsbergs sjukhus på morgonen.Efter undersökning och röntgen beslöt doktor Andersson för att foten ska opereras.Det kommer att bli en stor operation under narkos.Det ska sågas och spikas i min fot   Jag kommer att få en specialgjord sko,sjukskriven i 6-7 veckor och ingen träning på 4 månader. Operationen blir om ca 2 månader,man vill inte operera nu då det är halt ute och risk för halka.Så om två månader är det april,för januari är nu snart slut.

Jag har massor inbokat i maj - Göteborg,Isabella 20 år,Norrköping och Ålands kryssning.Hur ska detta gå? Jag hoppande runt på kryckor ? eller ?

Så nu blir det inget vår rus eller blodomlopp men förhoppningsvis en fungerande fot till hösten vilket jag ser fram i mot då jag ska springa runt i skogen och jaga rådjur med mina taxar.


Nu blir det snart middag-laxfilé,potatis och sallad,rasta hundar och sen ska min bil packas för att köra Tobias saker till hans nya lägenhet.Jag har inte sett den än,är så nyfiken.


Kram

Carina 

Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11
12
13 14 15 16
17 18
19
20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Ovido - Quiz & Flashcards