Carina´s Blogg

Alla inlägg under april 2011

Av Carina - 13 april 2011 15:15

Det var i maj 1986 Kent och jag var på Kos,en riktig party Ö.Vi åkte med Club 33.

Med på denna resa träffade vi en kvinna som vi trodde var från Norrland,men icke då.Detta var en riktig tuff tjej ska ni veta   Jag är från Stockholm sa hon med norrländsk dealekt.Jaha var då någonstans frågade jag? Skenhede svarade hon och jag höll på att sätta drinken i fel strupe. Vad sa du att du kom i från frågade jag på nytt? SKENHEDE fick jag till svar.Jaha det har jag aldrig hört talas om,det är inte så att du menar ENSKEDE frågade jag? Ja just det så heter det ju svarade denna balla Stockholms bruden   Jag kan lova er att jag skrattade gott denna kväll.

Var i dag på vid Enskede och kom då att tänka på denna dialog    


Är lite piggare i dag och efter ett samtal på väg hem från jobbet med en person så mår jag betydligt bättre.Tack för att du ringde mig fina du   


Om drygt en timme åker Kent och jag upp till Lena i Tierp för att lämna mat till Hilda som det nu visa sig är dräktig,magen har börjat forma sig.

Det blir middag och lite prat sen styr vi bilen mor Stockholm igen.


Kram

Carina

Av Carina - 12 april 2011 21:45

Något har hänt med mig,är helt slut som människa.Orkar knappt umgås med mig själv längre.Då är det illa ska ni veta   Lägger mig vid 22 tiden på kvällen går upp vid 6 får ca 7-8 timmars sömn.Det borde räcka men tydligen inte är helt slut. Jag kämpar mig igenom dagarna på jobbet,ligger under vatten ytan och kippar efter andan.Antingen är det sjukdom på G eller vår trötthet eller spänningen som släppt inför operationen som inte blev av eller lättnaden över att jägarexamen är över.

Det finns många fråge tecken ???? 

Jag hoppas det vänder snart för detta börjar bli väldigt på frestande,inte bara för mig utan även dom som finns nära mig   


Cyklade till jobbet i morse,det var en kall morgon.Cyklade även till och från träningen i kväll.Det stod i dag att motion är den bästa medicinen,och det tror jag på.Tycker så synd om dom som inte motionerar och inte tar hand om sin kropp,man har ju bara en.


Kram

Carina


Av Carina - 11 april 2011 19:15

Har en konstig irriterande känsla inombords.Kan inte sätta finger på vad det är, men jobbigt är det i alla fall.

Som tur är får jag några timmar själv hemma nu i kväll,det behöver jag.


Morgondagen på jobbet började med besök hos konsulten.Han påminde om en "Stekare" samtalet gick bra och jag tror han förstod mig.Nu hoppas jag att alla säger sitt och att slutsattsen blir det jag och många andra vill ...Mer än så kan jag inte säga.

Tröjorna som jag beställde i förra veckan har nu kommit och jag har delat ut dem till respektive klass.Vi kommer att synas bra på ungdomsspelen,tröjan är orange.

Vi hade ett besök av en eventuellt ny elev,som hade personal och föräldrar med sig. Det värsta jag vet är när vuxna pratar över huvudet på eleverna,vilket denna personal gjorde.Detta är resketlös,fy skäms på dig   


Var väldigt tveksam till om jag skulle cykla i morse eller inte? Men det blev till slut cykel.Men fy så den låter....Fick nästan tinitus.Har nu smörjt in den ordentligt så nu kan jag cykla gnisselfritt i fortsättningen.


Fick min första tidningen av Hus & Hem i dag,där i fanns en påse blomfrön "Rosenskära" dessa frön har nu hamnat i en blomkruka och jag hoppas på rikligt med blommor till sommaren.


I bland kan jag inte vara tyst.En man ville köpa taxvalp av mig,men kunde inte vänta till leverans i slutet av juni.Träffade denna man för förta gången i lördags och han sa då lite kaxigt-ja du vet jag vill ju släppa valpen till midsommar och börja jaga in den.

Själv tycker jag att man jagar in en tax tidigast vid 10 månader ålder,helst ska man vänta till 1 års ålder.Denna valp han nu köpt är väl runt fyra månader vid midsommar.Då sa jag till honom.Jag är så glad att jag inte sålde någon valp till dig,han bara gapade och skrattade över mitt raka svar.

Denna man kanske är jätte bra hundvän men jag tycker inte att man börjar jaga med en hund  så tidigt.Risken är då stor att dom blir jakt idioter.

Man får den hund man förtjänar.


Nu blir det soffan och jag är i kväll kung över fjärrkontrollen,vilket inte är så ofta.


Kram

Carina



Livet är för kort för att slarvas bort. Älska de människor som behandlar dig väl. Glöm, välj bort de som inte gör det. Tro på att det finns en orsak till allt som sker. Om du får en chans till, så grip tag i den med båda händerna. Om det ändrar ditt liv, så låt det ske! Ingen har sagt att livet ska vara lätt!


Av Carina - 10 april 2011 21:30

Cykeln funkar även i år,men oj vad den gnisslar.Kan inte ta mig fram utan att någon missar mig.Men den har ju stått ute hela vintern så jag får väl skylla mig själv.

Väl framme på Friskis & Svettis upptäcker jag att min vattenflaska läckte och höger skon var blöt som låg i påsen   

Jag kan inte förstå vad som har hänt men jag har fått så dåligt flås och mjölksyra

  Begriper inte varför ???

Kan det vara biverkningar då jag varit tvungen att sedan en och en halv vecka tillbaks börjat med Estradot 25 mg ???

Tycker inte att jag känner igen mitt dåliga flås,då jag faktiskt tränat 1-2 gånger i veckan.

Ja mycket märkligt är det i alla fall.

När det var dags att trampa hem vid 20 tiden började det att regna,ska visst bli dåligt väder nu i några dagar.Jag som vill cykla till jobbet nu,men inte om det regnar.


I går kväll höll jag på att bli galen på Gabriella som vid 19 tiden fick för sig att möblera om.Kent gillar inte då vi drar runt på möblerna här hemma,så vi gör det alltid i smyg   

Trött som fan var jag,halvt medvetslös,liggande i soffan,då ropar Gabriella mamma kom en stund.Hon har ett litet rum med en STOR säng som skulle vändas på och flyttas till andra sidan av det lilla rummet.

Hon har ärvt mina svaga armar och envisa som vi är skulle vi fixa detta utan Kents vetskap.Jag tog i av kung och fosterland och tillslut fick jag upp sängen snurrade runt de och fick den på plats.Hur tänker du som gör detta en lördags kväll då din mamma är så trött??? skit unge   



Nej nu är det snart dags att krypa ner i sängen


God natt och sov gott

Kram

Carina


Av Carina - 10 april 2011 18:15

Söndagen bestod av fönster tvätt i vardagsrum och kök.Byte av gardiner och en sväng med dammsugaren och moppen.

Underbart med sol,men fönstren gör sig inte så bra i solen då man ser hur smutsiga dom är. Jag tror bestämt att jag är allergisk mot mutsiga fönster   

Efter städning var det paus en stund i solen innan det var dags att åka till Ica Maxi


Grillning av fläskkarre,potatis gratäng och tatsiki till middag efterätt blev grillad banan med choklad och glass.MUMS vad gott men gud så mätt jag blev.

Magen gör sig nu påmind,inte fullt lika trevligt.Känner mig gravid....


Ska nu premiär cykla till träningen.


Kram

Carina


Bilder från i går kväll

   

   

Av Carina - 9 april 2011 16:15

Det blev inte många timmars sömn i natt.Kom hem vid halv tre och vid halv sju vaknade jag,omöjligt att somna om.Masade mig upp vid 8 för att äta frukost.


När alla morgon bestyr var klara åkte vi ner till Sorunda skjutbana.Måste träna lite på skyttet,man kan säga att jag är en riktig " Pang Brud"   

Sköt faktiskt riktigt bra om jag får säga det själv.Det blev en fem etta och alla skott låg inom samma område.Fick låna en 22a och sköt mot stilla stående och rörlig älg.

Kent säger till mig att han är stolt över mig, och att jag tycker detta är väldigt enkelt,men du ska veta att det är svårt säger han. Jag tycker inte alls att det är enkelt,jag gör bara så gott jag kan och det verkar funka bra.


När vi kände oss klara på skjutbanan,åkte vi för att köpa lite blommor.Sen blev det en sväng ner till Nynäs rökeri.Dom har väldigt goda laxspett som är rökta,det köpte vi för att äta till lunch samt rökta räkor och aioli till i kväll.


Har nu planterat mina blommor,tvättat och farit runt med dammsugaren. Snart är det dags att laga middag som i dag blir - Fänkålsbrässerad fläskytterfilé med parmesandoftande potatismos.


    


I kväll blir det soffan,en stillsam kväll framför tv.


Ha en mysig lördag

Kram

Carina


 


Av Carina - 9 april 2011 14:30

I november 2009 började jag att följa Anncis blogg.I går träffades vi för första gången.Det var lite pirrigt eftersom vi inte känner varandra.Men det släppte rätt fort.Vilken underbart trevlig tjej.Vart har du varit i hela mitt liv???



 


Så här taggad var jag innan jag åkte hem i från


Jag är väldigt noga med att komma i tid,hade skickat ett meddelande till Annci att mitt tåg skulle komma in vid 17:41.Men pga kabelfel i Karlberg så blev tåget sent och jag var på centralen vid 18:10.Jag skulle skämmas om jag jobba på SL.


Jensen biff house var platsen där vi skulle mötas för att inta en god middag och prata.Vi började med ett glas rött,servitören kom fram och frågade vad vi ville äta men vi hade så mycket att prata om att vi totalt glömde bort vad vi kom dit för ? En och en halvtimme senare var det då dags att bestämma sig. Åt en jätte god kycklingfilé med sås och potatis.Mätta och belåtna gick vi tvärs över gatan till Royal Skybar och intog en massa drinkar.

    

Det 2 glas vin, 4 strawberry daquri (stavning?) och två andra drinkar en blåbär och en vanilj   Sen sa dom åt oss att nu stänger vi, så ni måste gå och då var klockan två.Tänk vad fort tiden går när man har trevligt.



Tack Annci för en jätte trevlig kväll med mycket skratt.

Jag hoppas att vi ses flera gånger   


Kram

Carina

Av Carina - 7 april 2011 20:54

Det blir inget ligg nu,nej jag tror musslan slöt sig faktiskt  

  Tror bestämt att jag ska köpa en sådan tröja är ju ett stor FAN av Solsidan

Man kan beställa tröjan här >>>




Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Skapa flashcards