Carina´s Blogg

Alla inlägg under april 2011

Av Carina - 23 april 2011 20:45

När det är påskafton ska man äta påsk mat.Men inte hos oss,det är ju alltid samma mat julafton,påskafton och midsommarafton.I vår familj äter vi bara sill,prinskorv, köttbullar med mera på julafton.Det får räcka tycker vi.

Tobias skulle komma hem till oss i söndags men fick förhinder.Jag kommer på lördag och sover kvar i stället.Det blir bra sa jag då ska vi grilla och jag gör egen potatis sallad.Skickade ett sms i morse,men inget svar.Ringde då till honom efter två timmar.Han var på affären och handlade.Du kommer väl i dag sa jag.Vet inte fick jag tll svar.Är så bakis efter kryssningen.Men det var ju i torsdag-fredag och i dag är det ju lördag svarade jag.Jag ska hem och sova,hör av mig vid 15 tiden.Men det gjorde aldrig Tobias.Han hörde varken av sig eller kom,och jag som gjorde hans favorit mat....

Tjejerna åt hemma och så även Gabriellas pojkvän.Vi avslutade med en påsktårta

  För lite påskstämning har vi förutom maten


Glad påsk alla fina vänner


Kram

Carina



Av Carina - 23 april 2011 16:15

Det blev en längre morgon promenad med hundarna.Solen sken så underbart skönt. När jag kom hem igen var det dags att gå loss med högtryckstvätten på framsidan och spola av plattorna.Jösses vad det stänkte och vad skitig jag blev. Nu är det i alla fall rent och fint,utemöblerna är på plats så även på ballkongen.


Ställde mig på vågen i morse och det jag befarade var sant   FAN också. Tycker inte jag äter så mycket onyttigt.Tränar två gånger i veckan på friskis & svettis. Kan det vara mina jädrans östrogen plåster ???

Ja fortsätter det så här då kan jag platsa in som året julgris i december  

 Å det tänker jag då rakt inte göra.

På med springskorna och så i väg till Ågesta för att ta mig runt 6 km i spåret. Sist jag sprang där var 3 augusti och då sprang jag utan problem hela spåret.Klarade alla backar galant.Så var dock inte fallet i dag,fasiken vilken dålig kondis jag har. Att springa själv tycker jag är riktigt skönt,för då kan man bestämma tempot själv. Men lite läskigt är det ändå,det finns ju så många knäpp gökar ute.

Efter ca 2,5 km går tre STORA BIFFIGA killar bredvid varandra i spåret och tog upp HELA spåret.Dom vände sig om och tittade då jag kom springande.Ni ska inte tro att dom flyttade på sig då jag kom,nej ner i diket fick jag springa för att ta mig förbi dessa biffar   Hade lust att göra finger åt dom skit stövlarna.

Efter 4 km var jag så kissnödig och tänkte att 2 km klarar jag inte i detta tillstånd,så in i buskarna för att lätta på trycket.Livrädd att någon skulle komma på mig   Snabbt upp med byxorna och så i väg igen.Skönt nu återstår endast 2 km kvar att springa.

Det var en sådan skön känsla då jag såg målet, och jag kan villigt erkänna att det blev en riktigt  wet t-shirt   

Kommer snart att återvända igen till Ågesta, för det är så avkopplande och underbart att få röra på sig.


Kram

Carina


Av Carina - 22 april 2011 23:15

I dag inhandlades dom första jordgubbarna.

   Jag älskar jordgubbar.När jag väntade Tobias åt jag ca 2 liter jordgubbar varje dag.Mums så gott det var.Dom här jordgubbarna var inte lika goda,men helt ok.


Vi har i dag tvättar av altanen med högtryck så nu är den fin inför sommaren.

Det gäller att passa på att få saker och ting gjort nu då man är ledig.


Eva och Anders bjöd över oss på middag i kväll.Underbart god tre rätters och jag skrattade gott i deras sällskap.Anders sa,det finns nog ingen som har ett så gott och smittande skaratt som du,Carina.

  Anders & Eva


  Kent & Jag


  


   

Läskigt eller hur


  Tack Eva & Anders för en super trevlig kväll tillsammans med er


Sov gott


Kram

Carina

Av Carina - 21 april 2011 21:45

Det blev ingen matrik lunch i dag.Knäckebröd och kaffe.Vrål hungrig var jag vid halv fem.Linas matkasse skulle i dag bjuda på kycklingfile.Plockade fram alla ingredienser som skulle vara till dagens middag och vad händer då jag öppnar kycklingfilen?   Fy fan vilken stank,den färska kycklingen var inte färsk.Bäst före daatum var 26/4.Hungrig och grinig satte jag mig vid datorn för att logga in på Linas matkasse och reklamera kycklingfilen.Kent kommer hem med en bukett rosor till mig, som jag inte ser för jag är fullt upptagen av denna jävla illa luktande filen. Nu är den reklamerad och avdrag blir det på nästa faktura.Men vad äter vi nu då???

Vi tog bilen för att handla ny mat,det blev grillade biffar i stället. Det var super gott men jag fick såååå ont i min mage   var nog alldeles för hungrig.

Har nu proppat i mig massa lösviktsgodis och tagit två glas rödvin.Magen står i fyra hörn.


Vi tittade på programmet Herr & Fru.Så rara dom verkar vara med varanda paret Svan.Och Olhi vilken ålders skillnad     19 år.Men kärleken har ingen åldersgräns och dom verkade vara så kärleksfulla med varandra   

När det var dags för frågorna fru eller herr så körde Kent och jag på samma.

Vi var inte riktigt överens.Jag tycker att han är barnsligare,Kent tyckte tvärt om.Jag är tokigare,Kent tyckte tvärt om.Men vi var båda överens om att jag är en sämre förlorare   


Nu blir det snart hundpromenad,dusch och sängen.


Kram

Carina





Av Carina - 21 april 2011 15:45

Tobias med arbetskamraten Glen kom förbi i morse och åt lunch.Dom trodde det var löning i dag, med så var inte fallet.Eftersom dom ska på kryssning i kväll och då lär dricka massor så är det ju bra att grunda med mat.Stackars fattiga killar,tur att jag hade mat hemma till dem.

Var till Haninge och fixade mina naglar på förmiddagen   När jag kom hem blev det bikini premiär,solen sken på mig i ca 2 timmar.Nu är det molnigt där uppe och jag är glad att jag fick några sol timmar   


Vad som händer resten utav denna dag vet jag inte.

Tjejerna äter inte hemma,Kent är JÄTTE förkyld och kommer väl hem om 20 minuter.

Känns så meningslöst att laga middag till två.Den dag då barnen flyttar hem i från blir det väl restaurang besök var och varannan dag är jag rädd för   


Kram

Carina


Av Carina - 20 april 2011 20:30

Gabriella var nervös inför förhöret hos polisen,men hon skötte sig riktigt bra tycker jag.Eva Håård som höll i förhöret var en mycket pedagogisk och bra polis.Civilklädd och bara det gör att samtalet känns lättare.

Nu får vi se vad åklagaren säger,rättegång eller ej.Eventuellt kommer det att bli fler förhör.Nu får vi vänta och se vad som händer.


Linas matkasse i dag= Kryddiga korvar med bulgur och fruktig salsa.

Salsan innehöll-tomat,gurka,grön paprika, rödlök, mango, olja, vitvinsvinäger, salt, svartpeppar och sambal olek.Riktigt gott   

   

Kent och jag har varit ner till Haninge skjutbana.Han skulle skjuta in min 308 på hundra meters avstånd.Efter att han fått ordning på den var det dags för mig.Gick riktigt bra tycker jag,men jag tycker inte om när det smäller   

  

Vi var inte så länge där, då det var MASSOR av folk   Förstår inte att dom kan tycka det är så roligt.Men det är bra övning och övning ger färdighet.

  


Skolans rektor Stefan tog jägar examen för ca 1 1/2 år sedan och jag fick veta detta i måndags.I dag då jag träffade honom så pratade vi om detta.Jag visste inte om att han var intresserad av jakt.Var så klart tvungen att berätta att jag också tagit jägar examen.Stefan sa att han ej klarade kulprovet och jag kände mig grymt stolt då jag kunde berätta att jag fixade det    


Ha en bra kväll


Kram

Carina

Av Carina - 20 april 2011 13:30

Solen vill inte riktigt visa sig i dag,men jag märker att den försöker kämpa sig fram genom molnen.

Då jag kom till jobbet i morse sa en arbetskamrat till mig,

-Men Carina,vad har du gjort av solen i dag? ALLA som känner mig vet att jag älskar solen.

-Den kommer i eftermiddag svarade jag.Och ska visst vara framme resten av veckan.


Är nu mätt och belåten efter en underbar lunchbuffe med asiatisk mat   


Om en halvtimme kommer Gabriella hit,vi ska åka på förhör hos polisen.Gabriella har fått tid halv tre. Hon har nämligen blivit slagen av en kille,då hon försökte stoppa ett bråk,för ca 3 veckor sedan.

Skolan gjorde en polis anmälan på detta

Vi får se ad detta leder till.Men jag ska i alla fall vara med och stötta henne.


Nu är jag, då jag går hem, ledig till på tisdag = 5 dagar   Ska bli riktigt härligt.


Kram

Carina



Av Carina - 19 april 2011 19:00

Underbart väder i dag med,fast lite kallt.Men jag klagar inte för solen har lyst på mig från en klarblå himmel.


Vi satt ute och myste i solen på eftermiddags fikat.Började då att prata om barn.Hur gamla vi var då vi fick våra barn.En av oss fyra beättade att han ej var ett planerat barn,det var en ren slump att han kom till världen.

Vi var ytterliggare två till som ej var planerade att bli till,den fjärde visste inte hur planerad han var? (I bland är det lika bra att man inte vet något)

Men nu så här med eftertanke så är det rätt kusligt tycker jag.Jag var inte planerad att blir till. En miss i planeringen med andra ord.Mina tre barn är ingen miss i planeringen.Jag ville inget hellre än att dom skulle bli till.

Men tänk hur många det är som vill få barn och inte blir gravida.Och tänk hur många vi är som bli till av misstag.Det är rätt skrämmande.Kan det vara därför som min mamma behandlat mig som hon gjort?

Min syster var planerad,henne kämpade dom på som tusan med för att hon skulle bli till.Men jag då, jag var inte planerad och är därför bortvald från min familj. Eller?

Jag ska i alla fall visa mina barn att jag är en betydligt bättre mamma.


Har lagat en fantastiskt god middag  från Linas Matkasse.

  

 Inkokt lax med romsås,timjanmorötter,sockerärter och potatis   


I kväll blir det träning på Friskis & Svettis.Det enda pass dom har på Edboskolan denna påskvecka.Så det blir en cykeltur dit och hem i kväll.


Kram

Carina




Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Skapa flashcards