Carina´s Blogg

Alla inlägg under april 2011

Av Carina - 7 april 2011 20:45

I dag kom jag på en sak som fick mig att le med hela ansiktet   

Om det inte blir operation nästa torsdag kan jag springa vår ruset 24-25 maj och blodomloppet 8 juni   

Så då blir det snart dags att börja springa i mottionsspåren i Ågesta. Så det är nu med dubbla känslor som ja står inför denna operation...


Oj vad det har blåst ute i dag,man är liksom fångad av en storm vind.Det ska tack och lov av ta till natten.Dom lovar visst sol till helgen,det tackar jag vädergudarna för   Tänkte köpa lite blommor att sätta ute nu till helgen.

Jag är en riktig blomster tjej  Längtar även till den dag då jag åker ner till växthusen i Tungelsta och lastar min bil full av blommot.Att gå i deras växthus och välja blommor är som en fröjd.Åhh vad jag längtar till sommaren.


Kram

Carina




Av Carina - 6 april 2011 19:15

I förra veckan beställde jag överkast fyra kuddfodral och två mattor i från Jotex. Hämtade mitt paket i dag men allt var inte med.Överkast och två kuddfodral fanns med,resten kommer i mitten av juni.

  

Jag älskar lila som ni kan se   


Inget ont som inte har något gott med sig skrev Annci till mig.Vi hade bokat en träff på fredag 8/4.Men eftersom jag skulle opereras den 7/4 så var vi tvugna att avboka fredagen.Men nu när operationen blev inställd ska vi träffas. Det blir Jense Biff House på Vasagatan.Ska bli så trevligt att få träffa Annci.

Så inget ont som inte har något gott med sig   


I dag kom mina deklarationspapper,även jag gick plus i år   


Pratade med en av tjejerna-Anne Hajas från jägarutbildningen i dag och vi har vekligen fattat tycke för varandra.Vi var båda överens om att vi bara måste fortsätta att hålla kontakten med varandra.

  

Jag & Anne


Kram

Carina



Av Carina - 6 april 2011 16:00

Vilken skit dag!!!!

Inbrott i garaget,Kents vinterdäck tog dom klåfingriga jävlarna.


Läkaren som ska operera mig i mogon har blivit sjuk.Operationen inställd i morgon. Står nu som reserv nästa torsdag 14/4.Men hur många avbokar sin operation? Jag har ställt in mig på att det inte blir någon.Nytt datum då är 18 maj vilket betyder att jag ej kan åka till Malta.Så det går bort eftesom jag endast har Malta resan inbokad denna sommar är det prio 1 för mig.Så då blir det efter Malta resan = slutet av Juni.


Fick tid i dag för ultraljud av Jasný och vad visade det? Jo inga valpar.FAN

Jag var inte riktigt nöjd med parningen eftersom det inte blev någon hängning,ville göra om den nästa dag,men Kent ville hem.


Så nu undrar jag vad som mer kommer att hända innan denna dag är slut   



Kram

Carina


Av Carina - 5 april 2011 21:45

  Sista träningen i dag,sen blir det vila i fyra månader.Tog i av kung och fosterland.Som om det vore sista gången,vilket jag inte hoppas att det är.

Mitt mål efter operationen är att så fort jag får belasta foten är att komma i gång med långpromenader.I augusti tänkte jag börja springa och i slutet av augusti börjar min träning på Friskis & Svettis.Sen ska träningen vara i gång som vanligt igen.

Läkaren som ska göra operationen känns trygg och ja g är säker på att han ska fixa min fot så att det blir funktionsduglig igen   


Nu börjar Kent vela,är Jasný med valpar eller ej ???

Som jag skrivit tidigare är hon enormt hungrig.Jag tycker det syns lite.Men Kent tycker inte det syns.I morgon ska jag ringa och boka tid för ultraljud. Det känns som bortkastade pengar (600:-)men det är väl lika bra att få det gjort så att vi vet till 100%


Eleverna är så rara i mot mig på skolan.Måste du operera dig nu,gör det på sommarlovet när vi är lediga.Åh vad jag kommer att sakna dig,det kommer att bli så tomt utan dig.


I morgon är sista dagen på jobbet för en tid framöver.Kommer att kännas konstigt,men behövligt.


Kram

Carina 


Av Carina - 4 april 2011 20:45

Stolt som en tupp har jag i dag berättat för så många som möjligt att jag nu är full fjädrad jägare.Jag sköt silver på älg och var väl inte så nöjd,för guld är ju bättre. Men eftersom jag aldrig har skjutit kula och mina första skott gav mig silver,så ska jag nog vara nöjd ändå har jag förstått.Ska nu sträcka på mig och säga-Fy fan vad jag är BRA   

Känner mig bättre i kroppen,har inte fått någon blå axel.Min kropp är nu härdad.


Jobbade till 17 sedan hem och äta samt rasta hundar.Där efter var det i väg till Farsta för att köpa foder till mina förhoppningsvis dräktiga tikar.Gabriella ville titta på ny mobil så vi gick runt lite i Farsta centrum.Sen var det dags för tvättning av min Fabian.Kent har i dag bytt till sommardäck på den.Skönt att slippta vinterdäcken. 


  Linas matkasse denna vecka ser ut så här.Av detta ska det bli

Kyckling med solrospestoströssel och spagetti.

Sydamrikansk chiligryta med svarta bönor och färsk koriander.

Indonesisk köttfärslimpa med gurk-fraiche och ris.

Fisksoppa med saffran och tomat serveras med baguette

Fänkålsbrässerad fläskytterfilé med parmesandoftande potatismos.


Så skönt att ha fem middadar färdig planerade och klara.


I kväll går tvättmaskinen varm.Vill försöka få undan så mycket som möjligt innan torsdag.För sen lär jag nog inte göra många knop på några dagar.


Ha en bra kväll.


Kram

Carina

Av Carina - 3 april 2011 22:00

Sov knappt en blund natten till lördag.Skit nervös och illamående.Hade anmält mig till en skyttekurs hos Vidderna i Stora Sundby.

Skotträdd som jag är, och aldrig avlossat ett skott.Det var en STOR utmaning jag gav mig in på.Men detta måste jag bara fixa eftersom teoriprovet var klart på jägarexamen så kvarstod nu skyttet.

Jag blir ju inte mindre skotträdd av att vänta och att skjuta upp sina problem är inget jag föredrar.Lika bra att ta tjuren vid hornet direkt.

 

Vi samlades vid 12 för lunch.Kräftsoppa med bröd.Där efter blev det kaffe och skytteteori. Vid halv tre åkte vi till skyttebanan för att skjuta lerduvor.Jätte läskigt till en början och jobbigt med alla som stod och tittade på.Vi var åtta som gick denna kurs.Fyra var vi från min kurs från studiefrämjandet i Tulling-Anne, Monica och Gunilla.

Jag Anne Monica & Gunilla  


Efter att fått provskjuta några gånger var,åkte vi tillbaks för att äta middag som bestod av älgfärsbiffar,potatis och murkelsås.Karameliserade päron och chokladmousse till efterrätt.MUMS

 


Efter en underbart god middag var det dags för temakväll.Vid 22 tiden var kvällen avslutad och vi gick upp på vårat rum där vi pratade igenom dagen.Fick oss ett och annat skratt samt intalade oss att detta fixar vi i morgon.


  Sov i denna säng tillsammans med Anne.Kvart i sju på söndag morgon gick vi upp för att göra oss i ordning inför frukosten.Vid nio tiden åkte vi till skjutbanan. Dags att skjuta kula.Om jag får välja så tycker jag nog bäst om kulskyttet.

Vid tolv var det lunch,laxsoppa med bröd samt kaffe och kaka.

Sen var det dags att åka tillbaks till skjutbanan för att skjuta proven.

Klarade alla tre praktiska prov-Hagelvapenprov.Grundprov/Kulvapen och Högviltprov/Kulvapen.Jag måste villigt erkänna att jag är djupt inponerad av mig själv som fixade detta på en och en halv dag.Har som jag skrev tidigare ALDRIG avlossat ett skott och nu fixade jag dessa prov   Tror knappt det är sant.

  Så här såg det ut efter att vi skjutit klart hagel.

 

PO Östergern som höll i denna kurs har varit helt fantastisk.Vilken pedagogisk man.Helt otrolig på att lära ut.Han gav mig en bamse kram och sa,du ska veta att jag är djupt imponerad av dig.Du kom hit och var så rädd och du fixade detta och det visste jag att du skulle göra.Sträck på dig Carina.Jag blev rörd till tårar.


  Ann-Christine Gunilla Jag Anne Monica & PO


  Viddernas Jaktlabbar


Ett stort Tack till PO för allt du lärt mig,det kommer jag att bära med mig livet ut.Tack Ann-Christine för fantastisk god mat,du är grym i köket.


Nu är jag trött,har ont i höger axel,träningsvärk i hela kroppen,till och med skinkorna,måste ha spännt mig i hela kroppen.


Nu kan jag titulera mig som jakt kvinna och jag är grymt glad över att jag fixade detta som jag bävat så för.Nu ska jag träna på skjutbanorna så fort jag avklarat min operation och kan stå på min fot.


Kram

Carina


Av Carina - 2 april 2011 08:33

Sov dåligt i natt,mår illa och grubblar....

Vad har jag gett mig in på ? vad ska detta vara bra för ? För vem skull gör jag detta?

Frågorna snurrar i mitt huvud   

Men den som gett sig in i leken,får leken tåla,heter det.

Nästa gång ska jag nog låta bli att leka,för detta är minsann ingen barnlek.

Undrar om jag ska ta och rymma?


Kram

Carina


Av Carina - 1 april 2011 17:00

Vad jag vet så har jag inte blivit lurad än,men dagen är inte slut, så jag är ständigt på min vakt...


Vi har haft program dag med våra elever.Det blev ett besök på operan,bakom kulisserna.Alltid lika intressant med dessa guidade visningar tycker jag.

Riktigt lyx jobb jag har som får vara med om dessa intressanta och spännande dagar.

Vi fick även se när dom repeterade.Mycket slit på kroppen för dom som dansar balett.Två par skor sliter dom ut på en föreställning  á 2000:-

Pension går dom vid 40 år.Attans att jag inte sattsade på balett,då hade jag varit en glad pensionär nu.

    

Detta guldrum kan man hyra för fest,endel gifter sig här. Då blir det ett guld bröllop.Ska nog ta och gifta mig i detta rum om jag gifter mig igen.Jag som älskar guld    


När arbetsdagen var slut blev det en sväng till Trångsund sedan hem för att hämta Kent och där efter blev det Ica Maxi.

Har sprungit runt med dammsugaren,plockat ner tvätt och laddat en ny maskin med tvätt.Kent står vid spisen,det ska bli Älgbiff med hasselbackspotatis och världens godaste calvados sås,mums.Till detta blir det för min del vatten.Ska köra bil tidigt i morgon.


Sov bra i natt i vår nya säng.Kent hade varit uppe tre gånger,men inte märkte jag av det.Är annars väldigt lättväckt.


Nu är det dags att äta.


Kram

Carina 




Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9 10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Ovido - Quiz & Flashcards