Carina´s Blogg

Alla inlägg under november 2010

Av Carina - 22 november 2010 20:45

Nu har jag laddat upp med massor av ljus.

177 ljus kom jag hem med från IKEA i kväll.Jag älskar att få tända ljus.

Det är alltid tända ljus på middagsbordet och vardagsrumsbordet.Nu lär jag klara mig till jul förhoppningsvis.


Jag ska på läkarbesök nu på torsdag pga av min fot och när jag berättade det för min rektor var hennes reaktion,men då blir ju du borta jätte länge om det blir operation osv osv.Ett negativt bemötande tyckte jag.

Jag är nästan ALDRIG sjuk så jag förstod inte riktigt hennes reaktion.

I dag då vi hade möte så berättade hon att hon själv varit på läkarbesök pga sitt knä och nu ska opereras i december.Då hade jag lust att säga-jaha du kan minsann vara borta men inte jag   Men det är väl för att jag är oumbärlig eller vad tror ni   


I dag har jag känt mig olustig, till och med lite ledsen.Varför då? Ingen aning men det blir väl så ibland.Är nästan jämt glad så det blir väl sådana dagar i bland även för mig.

Har försökt att ta till mig det som Bruno Mars sjunger i sin fina låt -

Just The Way You Are   Men inte ens det hjälper mig i dag.


Tittar nu på Biggest loser.Vilka duktiga mäniskor och vad snygga dom blivit. Blir verkligen peppad att börja banta igen.Ska försöka att bli av med 3-4 kg.Kan dom så kan jag.I morgon börjar jag för i dag har jag redan fuskat. 


Hoppas på en bättre dag i morgon


Kram

Carina





Av Carina - 22 november 2010 12:00

Han gav mig ett hjärta med choklad

  

En arbetskamrat till mig har två döttrar som så gärna vill skaffa sig en hund.

Jag gav dem en dvd film som jag brukar ge mina valpköpare då dom köper hund från mig.Flickorna blev så glada,dom sa åt sin pappa att köpa något till mig,för att jag var så snäll och gav dem filmen.Faruk vet att jag gillar choklad.Så han gav mig ett hjärta med choklad.Gissa om jag blev glad   Jag blir verkligen jätte glad när någon tänker på mig och överraskar mig med presenter.


Kram

Carina


Av Carina - 21 november 2010 22:00

Här kommer lite bilder på mina naglar med design.

Det är olika färger och mönster för varje månad.

Min favorit är Maj månads design   Vilken är din favorit?



  

Maj


    

Juni


  

Juli


September 


  



  

Oktober


  

November

Av Carina - 21 november 2010 18:45

Ingen bra start på dagen.Isabella hade skickat sms till mig vid 4-tiden i morse.Jag vaknade av sms-ljudet men var för trött för att titta på telefonen.På köksbordet låg en lapp som Isabella hade skrivit till mig då hon hade kommit hem.Någon hade tagit hennes bankomatkort,ID-kort och Sl-accesskort.Åhh vad trött jag blir på ficktjuvar.Så fruktansvärt trist att folk inte kan skilja på ditt och mitt.

Jag blir irriterad,men inte på Isabella för hon kan ju inte rå för detta,men tyvärr så tolkade hon min irritation så.Nu är kort spärrade och även Polisanmält så nu får hon beställa nytt.Allt ordnar sig allid,men så fruktansvärt trist är det ändå.


Var i väg till Scandic Hotell i Järvakrog på Ringsekreterar utbildning som Svenska kennelklubben ordnade då det blir nya regler 10/1 2011.Känns så krångligt  och invecklat att jag nästan tappar sugen på att jobba som ringsekreterare på hundutställningar.Dagens utbildning skulle hålla på 12:00-16:00 men strax efter 14 var vi redan klara så då kunde jag åka till Haninge och fixa mina naglar. Gör detta var tredje vecka och vad kostar det då har jag fått frågan om svar 375:-

Det kostar att ligga på topp,men jag tycker det är värt varenda krona eftersom jag tycker om att piffa till mig   

  

Dom blev rosa i dag och nästa gång blir det nog röda toppar så att jag matchar in julen.Fåfängd ja visst är jag det.


Det har verkligen varit en annorlunda helg denna helg.Kent skulle komma hem på lördag kväll men kom hem på fredags kvällen.Jag åkte på jakt på lördagen,Kent var hemma.Lagade mat och fick vänta på att jag kom hem.I dag var jag i väg på utbildning,Kent fick åka i väg och handla mat samt laga mat.Annars är det jag som veckohandlar och lagar mat då Kent är i skogen på jakt.Men han har varit en hemma man denna helg.Det är så skönt att få göra något på egen hand.Även om vi har samma intressen så behöver man ju inte göra det tillsammans.

Skulle träna i dag men jag orkade inte ge mig i väg då det känns som att soffan lockade mig mer än träningen i dag. 


Kram

Carina


Det värsta med att bli äldre

är att ens jämnåriga har blivit så fruktansvärt gamla


Av Carina - 20 november 2010 22:15

Det var 5 Års kalas på Östra Gymnasiet

 i går

    God efterrätt,tal från rektorn och musik under lunchen

  

Senare blev det champange,snittar,mingel och tal från rektorn

      

      

En mycket trevlig och lyckad 5 års kalas


I dag lördag åkte jag med mina tax tjejer till Nykvarn.Vi åkte vid sju på morgonen och kom hem strax innan 18 på kvällen.Det blev många och långa promenader, såg spår efter rådjur,älg och hare.Hade två vildsvin på fem meters avstånd.Det sköts en räv och en älg kalv.Skogen var täckt med snö,jag blev blöt ända upp till låren.Ingen skön känsla,måste köpa mig bättre byxor.Fick lite panik då jag skulle köra upp för en brant backe,jag gasade men åkte bakåt  Fy så läskigt det var. Jag är en riktig fegis då det är dåligt väglag och man ska köra bil.

När jag satte mig i bilen för att åka hem hade jag full värme,stolsvärmen på max, jag frös,jätte mycket.JAg blev allt tröttare och tröttare,John blund var inte långt borta och jag fick verkligen kämpa för att hålla ögonlocken öppna. Inte bra att köra bil i det tillståndet.

När jag kom hem var det bara till att sätta sig vid middagsbordet så fort jag fått torra kläder på mig,skönt att slippa laga mat.


Har tittat på tv4 Så mycket Bättre.Älskar det programet,och snart kommer skivan från det programet hem i min brevlåda,har beställt den.

I morgon ska jag på utbildning hos SKK.


Nu väntar duschen sen ska jag kramas med kudden  

Kram

Carina


Av Carina - 19 november 2010 15:09

Isbaella har gjort ett så fint inlägg i sin blogg.Har kopierat det och lagt in detta nedanför den bild som hon hade till texten.

Tack underbara fina Isabella   Jag älskar dig


  

Jag älskar dig

Carina Andersson, min mamma, min bästavän & mitt allt.
Du är min förebild, det finns ingen som är lika stark som du. Det är du som ger mig kraft och ork att klara av allting som jag gör. Varje dag så imponeras jag av dig, av din utstrålning och av din starka personlighet. Vi har gått igenom så mycket tillsammans och jag har aldrig sett dig falla, inte en enda gång! Mamma, när jag blir stor så vill jag bli lika stark och vacker som dig! Jag älskar dig, för alltid ♥

Av Carina - 18 november 2010 23:15

Då har man avslutat arbetsledarutbildningen.Det har varit ett intressant och lärorik kurs.Förutom all kunskap jag fått med mig i bagaget har jag fått förmånen att få lära känna nya människor.Som jag hoppas få träffa vid flera tillfällen.En STOR kram vill jag ge till er ALLA   

  

På dagens lunchrast passade jag på att titta i affärer och i en utav affärerna fick jag syn på min mamma   Med bestämda steg gick jag efter henne och knackade på ryggen.Hon vände sig om och jag gav henne en kram,men fick ingen tillbaks.Har inte haft någon kontakt med henne på snart 8 år.

Hej hur är det sa jag,glad och positiv.Ja det är hopp om livet sa hon.

Jaha vad har hänt då svarade jag,men nej det var visst inget speciellt,sa hon sedan.

Konstigt att man svarar så till någon man inte träffat på så många år?

Jag berättade vart jag arbetade och varför jag var i just Huddinge centrum.

Jag vill ju gärna skryta lite och visa att jag lyckats här i livet på arbetsmarknaden.Men hon var som en gås ,det bara rann av henne inte ett ljud om att det var roligt eller jaha jobbar du där,och sen berättade hon att hon var på väg till ett möte.Jag låtsades inte höra det utan berättade stolt om mina tre barn vad dom gjorde osv.Då sa hon är det bra annars med er ? ja då allt är så BRA  svarade jag.Det var en sorgsen kvinna som stod framför mig,det kändes som att hon blev rörd av vårat möte.Jag hoppas att hon fick sig en tankeställre.Jag kände mig stark och gick segrande i från denna träff som först kändes väldigt obehaglig.Jag hoppas att hon kände sig som en dålig mamma/mormor och en förlorare som misst sin dotter och tre fina barnbarn.   

Efter detta möte hade jag svårt att fokusera mig på kursen. Jag undrade hur hon kände sig? och jag hoppas hon ligger sömnlös i natt.

Berättade detta för några på kursen varav en frågade hur jag klarat mig ur denna separation och kris som då rådde för 8 år sedan då jag tog beslutet av avstå kontakten från min mamma pga hennes kränkande behandling av mig ?

Har du gått hos teraput eller fått mycket stöd från din man. Det blev Nej på båda frågorna.Ingen teraput eller stöd från Kent.Då säger Erika -Du måste vara jätte stark som klarat dig så bra.Mycket har jag faktikt råkat ut för här i livet och jag är nog rätt stark som person men jag har fått mycket kärlek och respekt från mina barn som gör att jag orkar ta mig vidare i livet då det varit kämpigt med mycket uppförsbackar.Sen har jag några riktigt nära och ära vänner som varit guld värda för mig.Ni vet vilka ni är,kram till er alla.


Jag säger som Grynet-Ta ingen Skit.


Nu ska i alla fall jag sova.

God natt alla underbara fina vänner.

Kram

Carina


Älska mig mest då jag förtjänar det minst,

 för det är då jag behöver det som bäst


Av Carina - 17 november 2010 21:30

Då har man blivit gräsänka,Kent har åkt på jakt med Jasný.Fråga mig inte vart för det visste han inte själv.

Tänk om jag kom hem och sa att jag skulle resa bort på jakt men vet inte vart.

Han kommer hem på lördag kväll.


  

I dag spelade vi bowling med våra elever.Riktigt roligt och jag fick faktiskt in några stright och flera spärrar.Det var en annan klass från vår särskola där och spelade en tjej hejjade glatt på mig "hejja Cajina,hejja Cajina"inte illa med egen hejarklack   


Blev så sugen på smothies i dag så jag mixade i ordning en jordgubb och banan smothies,underbart god

           

Har tittat på 24 timmar i kväll med Anna Book och Maria Montazami.

Vilka goa och fina kvinnor dom är.Anna ska gifta om sig med sin man nästa år,hon berättade om hur hon skulle klä upp sig och fixa med sitt hår.Åh vad romantiskt. Dom satt sedan i jacuzzin och skålade för sina män.

Underbart med kvinnor som avgudar sina män,då är man verkligen lycklig.

Undrar om deras män avgudar sina kvinnor lika mycket? Det gör dom säkert   

Själv känner jag mig inte speciellt uppskattad eller avgudad av min man, kan nog räkna mig som en av hundarna här hemma.

Det är tur man har jobbarkompisar som ger mig uppskattning om dagarna.

En jobbarkompis kom in och gav mig beröm i dag för mitt effektiva arbete och min goda ordning.Åh du klär dig så fin jämt,man kan inte tro att du jobbar i skolan utan i en kläderbutik.

Ni ska bara veta vilken kläd vånda jag har varje kväll   

Vad ska jag ta på mig i morgon,jag har inga kläder osv osv


Kram

Carina


Hjärtat får aldrig rynkor



  








Presentation


Carinas Blogg

Gästbok

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24
25
26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Vädret


Ovido - Quiz & Flashcards